Qi Analytical, s.r.o.
Zásady ochrany a zpracování osobních údajů

Uživatel e-shopu qia.cz souhlasí s tím, aby společnost Qi Analytical, spol. s r.o., se sídlem Praha 6, Pod Karlovarskou silnicí 29, PSČ 161 00 IČ 62914332, zapsaná u MS v Praze pod sp. zn. oddíl C, vložka 35392 (dále jen „Qi Analytical, s.r.o.“), v souladu s příslušnými ustanoveními zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů v platném znění a Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení Směrnice 95/46/ES (Obecné nařízení o ochraně osobních údajů), zpracovávala jeho osobní údaje. Uživatel bere na vědomí, že správcem údajů je společnost Qi Analytical, s.r.o. (dále jen „Správce“).

Uživatel uděluje souhlas se zpracováním svých osobních údajů k zajištění přípravy a plnění smluv nebo objednávek a následnou fakturaci, včetně případného řešení reklamací.

Uživatel dále může udělit souhlas se zpracováním svých osobních údajů k marketingovým účelům - zejména k zasílání obchodních sdělení, newsletterů, nabídek produktů a služeb. Tento souhlas uděluje zaškrtnutím pole "Souhlasím se zasíláním aktualit na svou e-mailovou adresu" při registraci. Uživatel může tento souhlas kdykoli odvolat zasláním požadavku na kontaktní adresu filip@qia.cz.

Za účelem splnění zpracování uvedených skupin činností (cíle) budou zpracovávány následující osobní údaje:

  • jméno, příjmení,
  • adresa společnosti nebo bydliště,
  • email,
  • telefon,
  • bankovní spojení,
  • u firem IČ a DIČ

(dále jen „osobní údaje“).

Osobní údaje jsou zpracovány v rozsahu, ve kterém subjekt údajů osobní údaje Správci poskytl a v rozsahu nezbytně nutném pro naplnění konkrétního účelu. Fakturační údaje musíme ponechávat v evidenci z právní povinnosti podle zákona o DPH po dobu 10-ti let.

Osobní údaje Správce s nikým nesdílí a neposkytuje je žádným třetím osobám. Příjemci osobních údajů mohou být pouze zpracovatelé Správce, kteří pro Správce osobní údaje zpracovávají za účelem uvedených cílů.

Uživatel udělením souhlasu potvrzuje, že jím poskytnuté údaje jsou pravdivé a přesné.

Uživatel udělením souhlasu dále prohlašuje, že si je vědom svých oprávnění, zejména:

  • právo požadovat od správce údajů přístup ke svým osobním údajům,
  • právo požadovat opravu svých osobních údajů, v případě jejich nepřesnosti či nesprávnosti,
  • právo požadovat výmaz osobních údajů, popř. omezení jejich zpracování,
  • právo vznést námitku proti zpracování osobních údajů,
  • právo na přenositelnost svých osobních údajů,
  • právo udělený souhlas kdykoliv odvolat, čímž však nebude dotčena zákonnost zpracování založená na souhlasu uděleném před jeho odvoláním,
  • právo podat stížnost proti procesu zpracování osobních údajů správcem k dozorovému úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7.

Správce je oprávněn svoji politiku ochrany osobních údajů pozměnit tak, aby odrážela její aktuální přístup k ochraně osobních údajů. V případě takové změny o ní bude Uživatel vyrozuměn.

Kontakt: filip@qia.cz

19.07.2018

Nový verifikační standard 0.15 aw

Firma METER Group (dříve Decagon Devices Inc.) zařadila do své nabídky nový verifikační standard pro verifikaci přístrojů pro měření vodní aktivity.

čtěte zde »
RSS odběr: RSS odběr
e-shop by Qi Analytical, s.r.o.